Utbildningen

Undervisningen
För att din utbildning ska bli så effektiv och sparsam som möjligt börjar alla körlektioner direkt på manöverbanan. När du kommer första gången går vi tillsammans igenom dina förväntningar och mål. Vår lugna och erfarna lärare anpassar sedan utbidningen utifrån det du redan kan och det du behöver kunna för att bli en bra MC-förare. Vi strävar efter att erbjuda bra service och hög kvalitet på undervisningen så att du ska känna dig nöjd. Läs mer i sidomenyn "Så här tar du körkort".

Motorcyklarna
Hos oss kör du Yamaha MT-07 med ABS bromsar - trevliga och lättkörda motorcyklar för både korta och långa förare.

Utrustningen
All utrustning ingår. Det går också bra att köra med din egen - den ska vara ändamålsenlig och avsedd för motorcykelkörning. Skyddskläderna ska vara av skinn eller annat kraftigt material med knä- och armbågsskydd samt skyddsglasögon eller motsvarande, kraftiga stövlar eller kängor, handskar, ryggskydd och hjälm. Utrustningen ska vara fri från skador, vi ersätter inte skadad utrustning.

Hjälmluva är ett krav för allas trevnad, har du ingen kan du köpa den hos oss. Under skyddsutrustningen är det skönast och mest hygieniskt att ha ett underställ som värmer under kalla dagar eller håller dig sval när det blir varmt. Varma dagar rekommenderas att ta med ombyte, det kan bli svettigt.

Ny säsong
Vi ser fram emot en rolig MC-säsong 2018 med mycket sol och härlig körning, glädjen och frihetskänslan på två hjul toppar det mesta. Vill du bli en bra och säker MC-förare har du hittat rätt!

VÄLKOMMEN!

Våra motorcyklar

Yamaha MT-07 ABS
Yamaha MT-07 ABS
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07